MAКЕДОНСКА ТРАДИЦИОНАЛНА КАРАТЕ ФЕДЕРАЦИЈА


Призната за Традиционално карате од:
АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ НА РС.МАКЕДОНИЈА,
МАКЕДОНСКИ ОЛИМПИСКИ КОМИТЕТ
Членка на: ИТКФ И ЕТКФ

 

 

МТКФ, Ул.Народен Фронт 14, П.Ф.431, 1000 Скопје
Тел/Факс: 02/3131009; 02/2722800
Мобилен: 070/265709; 070221303
Жиро Сметка: 200-0000352440-69, ДБ: 4030000401898 (Стопанска банка-Скопје)

 

www.karate.mk

 

www.karate.mk 

      

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.